ES  |  CAT
Fondo Apropity

T'acompanyem a la nova era retributiva

L'única plataforma que ofereix beneficis a tots els teus empleats sense haver d'invertir temps ni diners.
Comencem?
Confien en nosaltres
Arcol
Artero
Ascable
BioSystems
Centiro
Gcr
Ges
Noria
MatHolding
Mitshubishi
Sorli
Taver
Instalack
Texfor
Especialistes del sector industrial
A Apropity entenem les necessitats específiques del sector industrial. Dissenyem plans a mida que ajuden a atraure i retenir el talent en aquest sector tan altament competitiu.
Beneficis e-Flex per a la teva empresa
La plataforma de retribució flexible per a les empreses més innovadores i compromeses amb els seus empleats.
Comencem?
Logo mejora el engagement
Millora l'engagement
Logo Sin inversión de tiempo para RRHH
Optimitza la gestió del temps per a RRHH
Logo Coste cero
Cost zero
Logo 100% personalizado
100% personalitzat
Logo Máxima conectividad y automatización
Màxima connectivitat i automatització
Imagen de las razones para utilizar Apropity
Calculadora    El que s'estalvia el teu empleat
MILLORA L'ENGAGEMENT
Per què la retribució flexible atrau i reté talent?
logo check Augmenta el salari: l'estalvi en IRPF permet l'augment del salari net dels empleats sense modificar el salari brut.
logo check Conciliació laboral i familiar: Oferir beneficis com salut, guarderia i transport millora el dia a dia dels empleats.
logo check Pertinença: L'empleat se sent més motivat i compromès en percebre que se'l valora i que l'empresa es preocupa per ell.
logo check Millora la imatge de l'empresa: Les polítiques de retribució flexible ajuden l' empresa a diferenciar-se de la competència reforçant la seva marca.
SENSE INVERSIÓ DE TEMPS PER A RRHH
El temps ho és tot
logo check Oblida't de la gestió i els processos burocràtics (Excel, proveïdors, peticions...). e-Flex i Apropity ho fan per tu!
logo check Despreocupa´t de les consultes dels empleats, el nostre xat amb assessors reals se n'ocupa.
logo check Administra de manera fàcil i intuïtiva tots els beneficis dels empleats.
logo check Informes en temps real que faciliten la presa de decisions.
Imagen tiempo
Imagen unica
COST ZERO
L'única plataforma que no costa res
logo check
Integració, accés i ús gratuït
Independentment del volum d'empleats i dels beneficis activats.
logo check
Consultoria i procés d'implementació
Anàlisi i disseny del Pla de Retribució Flexible mitjançant una estratègia de beneficis pròpia i alineada a la cultura de l'empresa.
logo check
Apropity e-Flex Forms
Coneix fàcilment les necessitats dels teus empleats amb la nostra eina personalitzada i gratuïta d'enquestes, sondejos i qüestionaris.
logo check
Tot inclòs
Informes, inventaris mensuals, calculadora d'estalvi fiscal, protocol legal, acord de novació, etc.
100% PERSONALITZAT
A la teva mida
logo check Decideix els beneficis als quals tenen accés els teus empleats, i cada empleat dissenyarà el seu pla de beneficis personalitzat, escollint els productes que millor s'adaptin a les seves necessitats.
logo check Connectem amb els teus proveïdors de beneficis (Sodexo, Edenred, etc.) per automatitzar al 100% tots els processos de recàrrega mensuals.
logo check Disseny completament personalitzat de la plataforma amb el look & feel de la teva empresa i de les teves filials.
Screenshots de la aplicación
Imagen descriptiva de la Integracion
MÀXIMA CONNECTIVITAT I AUTOMATITZACIÓ
Integració i connexió de sistemes amb els teus proveïdors de beneficis
logo check Connectem amb els teus proveïdors de beneficis (Sodexo, Edenred, etc.) per automatitzar al 100% tots els processos de recàrrega mensuals.
logo check En menys d'1 minut i en un sol clic, podràs validar totes les sol·licituds mensuals dels teus empleats i enviar els informes mensuals al teu proveïdor.
logo check Plataforma all-in-one: processos i tasques 100% automatitzades en un mateix entorn, fi de paperassa i gestions manuals.
Retribució flexible
del Segle XXI
No et quedis enrere i millora les condicions dels teus empleats sense inversió de temps ni recursos econòmics.
Imagen de Fidelizar Empleados
Fidelitza als teus empleats amb Apropity e-Flex
No esperis més i demana informació sense cap mena de compromís!
Vull saber-ne més
Tot el que aconsegueixes amb e-Flex
Personalitza el teu pla de retribució flexible segons les teves necessitats
 • Salut
 • Restaurant
 • Transport
 • Llar d' Infants
 • Formació
 • Pla de pensions
Els nostres casos d'èxit
Empreses com la teva ja utilitzen e-Flex, millorant el compromís dels seus empleats i reduint els costos de rotació i captació de talent.
La càrrega administrativa de l'empresa ha disminuït i els empleats tenen més autonomia a l'hora d'escollir els seus beneficis flexibles. Disposa d'un xat per a consultes i gestions personalitzades que redueix la gestió de RRHH.
ALBERT RUIZ PONS
Director de RRHH en Grupo Noria
Elegim Apropity e-Flex perquè ens permet personalitzar i democratitzar els beneficis flexibles i no flexibles. Ens ofereix una major agilitat en el procés onboarding i offboarding de l'empleat.
XAVIER TATAY
Responsable de RRHH en ASCABLE-RECAEL
La proposta d'Apropity va tenir una immillorable acollida entre els nostres empleats. Flexibilitat i agilitat són els dos conceptes que millor defineixen la seva proposta.
CARLOS RECAJ ERRUZ
Director General en Grupo TAVER INSTACLACK
Amb Apropity e-Flex tot és més àgil i senzill, la seva especialització i proximitat ens ajuda a oferir als nostres empleats un servei immillorable i una atenció personalitzada
CARME AMENGUAL
Talent Acquisition Manager en GRUPO ELECTRO STOCKS (Wurth Group)
La integració del nostre proveïdor de beneficis (Sodexo) a la plataforma e-Flex ha estat un èxit, ens ha permès integrar tots els beneficis en una mateixa plataforma i optimitzar notablement tots els nostres processos interns.
ALBA MARTÍNEZ FILVÀ
Directora de RRHH en Superficies de Alimentación S.A. Grupo Sorli

Nom
Email
Missatge
Vull saber més

Sol·licita més informació

Descobreix com funciona e-Flex i tots els beneficis que aporta a la teva empresa i als teus empleats sense cap compromís.
Preguntes Freqüents
¿Què és la retribució flexible?
La retribució flexible és un sistema de remuneració que permet als empleats destinar part del seu salari brut per adquirir productes o serveis a un preu reduït. Al utilitzar part del seu salari brut, els empleats poden obtenir avantatges fiscals que els permeten reduir o fins i tot eliminar el pagament d'impostos sobre aquests productes i serveis. Això es tradueix en un estalvi significatiu cada mes i en un augment significatiu del seu salari net anual.
¿Com pot la retribució flexible ajudar a la meva empresa i als meus empleats?
En un mercat cada vegada més competitiu, els treballadors ja no només es fixen en la retribució econòmica i el pla de carrera a l'hora de aconseguir treball. En molts casos, el que inclina la balança a favor o en contra d'una posició laboral són els beneficis oferts per la companyia.

Aquestes són algunes de les avantatges que tant l'empresa com l'empleat tenen al integrar un sistema de Retribució Flexible:

1. Augmenta el salari: l'estalvi en IRPF permet l'augment del salari net dels empleats sense modificar el salari brut. De mitjana, un empleat obté més de 2200€ d'estalvi, el que suposa un 9,5% del seu salari anual.
2. Controla les despeses salarials: el salari brut dels empleats ni augmenta ni disminueix, de manera que les despeses salarials per a l'empresa tampoc augmenten.
3. Fidelitza i reté: Una bona política de beneficis permet fidelitzar i retenir el talent, disminuir la rotació, millorar la productivitat i reduir l'absentisme dels empleats.
4. Empleats més compromesos: l'empleat es sent més motivat i compromès al percebre que és valorat i que l'empresa es preocupa pel seu benestar.
5. Ajuda a la conciliació laboral i familiar: els productes i serveis als que es pot accedir amb la retribució flexible (salut, guarderia, transport...) milloren el dia a dia dels empleats, el que es transmet en un millor ambient familiar o entorn laboral.
6. Millora la imatge de l'empresa: una bona política de retribució flexible ajudarà a l'empresa a diferenciar-se de la competència i reforçar la seva imatge corporativa.

Fàcil implantació i alt retorn d'inversió: La implantació d'un pla de Retribució Flexible no suposa una càrrega de treball per a l'empresa i el seu retorn d'inversió és molt alt. Apropity e-Flex s'ha dissenyat per adaptar-se a les necessitats de qualsevol empresa, sense que això suposi un esforç o inversió en temps ni recursos econòmics.
Quins son els beneficis fiscals de la retribució flexible?
La fiscalitat vigent permet que l'empleat pugui destinar un màxim del 30% del seu salari brut anual a certs serveis i productes amb les següents exempcions fiscals anuals en l'IRPF:

 • Assegurança de Salut: 500€ per empleat, cònjuge i descendents.
 • Restaurant: 11€ per dia laborable.
 • Transport públic: 1.500€
 • Guarderia: 100%
 • Formació: 100%
 • Pla de Pensions d'Ocupació: 8.500€ (total aportació empresa i empleat).
Assegurança de salut (48,4%), formació (46%), ticket menjar (37%), ticket transport (24,2%) i pla de pensions (22,9%) formen el top 5 dels beneficis més oferts per les empreses.
Què és Apropity e-Flex?
Apropity e-Flex és una plataforma de retribució flexible per a empleats, dissenyada per oferir un pla personalitzat de beneficis atractius i adaptats a les necessitats de cada empresa i els seus treballadors.  A través de la nostra plataforma, les empreses poden oferir als seus empleats la possibilitat d'accedir a una àmplia varietat de productes i serveis a preus exclusius, sense necessitat d'inversió econòmica ni de temps per part de RRHH. A més, Apropity e-Flex ofereix una gestió 100% automatitzada i una integració fàcil amb proveïdors de beneficis anteriors.
Com es configura un pla de retribució flexible?
 1. Anàlisi i disseny del Pla de Retribució Flexible (PRF) basat en una estratègia de beneficis personalitzada i alineada a la cultura de l'empresa, utilitzant Apropity e-Flex Forms per a la seva activació.
 2. Estudi analític del risc a través de l'anàlisi de la piràmide demogràfica per edat i sexe.
 3. Estudi de mercat i negociació amb les entitats asseguradores i proveïdors de beneficis més especialitzats.
 4. Comunicació 360º a través de la plataforma e-Flex i registre d'empleats.
 5. Accés a la plataforma e-Flex, incloent signatura digital de l'acord de novació, calculadora d'estalvi fiscal, alta d'assegurats i condicions especials, entre d'altres.
 6. Optimització i digitalització de la gestió administrativa del PRF.
 7. Establiment d'un protocol legal i fiscal per a l'aplicació de la retribució flexible i retribució en espècie.
 8. Mesura del ROI (Retorn de la Inversió) a través d'indicadors clau KPI de la gestió de recursos humans, incloent productivitat, absentisme i clima social.
Com es gestiona la retribució flexible?
Apropity e-Flex automatitza al 100% tots els processos de recàrrega mensuals amb els proveïdors de beneficis, amb generació automàtica d'informes en temps real, permetent una gestió àgil i sense errors. A més, es connecta fàcilment amb l'ERP mitjançant API, permetent automatitzar els processos d'alta, baixa i actualització d'empleats.

Apropity e-Flex gestiona tot el procés de la retribució flexible, des de la configuració del pla de beneficis fins a la gestió dels pagaments i la comunicació amb els empleats. A més, ofereix un seguiment i anàlisi constant del Pla de Retribució Flexible per identificar oportunitats de millora i assegurar la màxima eficiència en la seva implementació.
Quant de temps es necessita per implementar un pla de retribució flexible?
El temps d'implementació d'un pla de retribució flexible varia depenent de la mida de l'empresa i de la complexitat del pla. No obstant això, a Apropity treballem perquè la implementació sigui el més ràpida i senzilla possible, amb una mitjana d'entre 4 i 8 setmanes des de l'anàlisi i disseny del pla fins a l'activació del mateix en la plataforma Apropity e-Flex.
Quin cost té Apropity e-Flex?
La integració, accés i ús d'Apropity e-Flex són gratuïts, independentment del volum d'empleats i dels beneficis actius.
Com es gestionen els canvis en el pla de retribució flexible?
Gestionem els canvis en el pla de retribució flexible de forma ràpida i senzilla a través de la nostra plataforma e-Flex. Els canvis poden ser sol·licitats per l'empleat o empleada a través de la plataforma i, un cop aprovats, s'activen automàticament. A més, comptem amb un equip d'assessors personalitzats disponibles en tot moment per resoldre qualsevol dubte o consulta sobre la gestió del pla.
Com es garanteix la privacitat i seguretat de la informació de l'empleat a la plataforma de retribució flexible?
Apropity e-Flex compta amb rigoroses mesures de seguretat per protegir la informació sensible de les empreses i dels empleats. Així mateix, també segueix el principi de minimització de dades de la GDPR per la qual cosa la informació especialment sensible com el salari compta amb un xifratge addicional i no és accessible per part d'Apropity.
Com es connecta Apropity e-Flex amb els proveïdors de beneficis existents?
Apropity e-Flex es connecta amb els proveïdors de beneficis com Sodexo, Edenred, etc. per automatitzar al 100% tots els processos de recàrrega mensuals, amb generació automàtica d'informes mensuals.
Els nostres partners
Adeslas
Axa
DKV
Fiatc
Mapfre
Edenred
Sodexo
Treballem amb els líders del mercat per garantir l'excelència en els nostres serveis